Battitrada-Filip-Lavrauw-small

Starter in de kijker: Battistrada.com helpt fietsende ondernemers mee op weg

KORTRIJK - Ondernemer en West-Vlaming Filip Lavrauw (eerder mede-oprichter van de vastgoedsoftware Fortissimo, nu Zabun , en vastgoedportal Proxio.be) lanceerde in 2022 ook het fietsplatform Battistrada.com, vanuit de behoefte van hobbyfietsers om een persoonlijke fietskalender samen te stellen.

De Battistrada-website en applicatie richt zich specifiek op fietsers, met als doel voor hen een zo groot mogelijk aantal fietsevenementen te verzamelen en hen handige tools aan te reiken om hun persoonlijke fietskalender te plannen en te beheren, maar ook een verlanglijstje (bucketlist) samen te stellen. "Met +10.000 evenementen voor zowel racefiets, mountainbike als gravelbike in +100 landen en jaarlijks +1 miljoen actieve gebruikers is Battistrada.com, in minder dan 2 jaar uitgegroeid tot de grootste wielerevenementenkalender ter wereld", aldus de bedenker Filip Lavrauw.

Met een gratis lidmaatschap kunnen fietsers, fietsevenementen eenvoudig toevoegen aan hun persoonlijk fietskalender en/of bucketlist (de lijst van fietstochten die je ooit nog eens wil rijden). "Ze worden automatisch geïnformeerd van annulaties, datumwijzigingen, opmerkingen, enzovoort, alsook wanneer de volgende editie van een evenement op hun bucketlist wordt aangekondigd", zegt Lavrauw nog. "Bovendien kunnen ze de fietskalender en bucketlist die ze samenstellen op Battistrada.com ook synchroniseren met de kalender applicatie op hun smartphone, met Outlook, Google Calendar."

Rittenkalender van de fietsclub(s)

Ook fietsclubs kunnen hun rittenkalender gratis beheren en dankzij Battistrada delen op hun website en/of met hun leden, steeds met de bedoeling volledige info ter beschikking te stellen over hun favoriete sport.

Voor de meer veeleisende fietsers biedt Battistrada ook het premium lidmaatschap aan waarin meer tools worden aangeboden en aantrekkelijke kortingen op fietsevenementen, fietsvakanties, sportvoeding, fietskledij, enzovoort.

info: https://battistrada.com/nl/home/?utm_source=made-in)