toptent-52 (1)

Starter in de kijker: Michiel Beke en Liselore Janssen richten Toptent op

KORTRIJK - Michiel Beke en Liselore Janssen zijn ambitieuze ondernemers met zin voor avontuur. Rond deze tijd richten ze Toptent op. Bedoeling is rooftoptenten aan te bieden die bovenop het dak van een auto kunnen 'meerijden'. De nieuwe 'brand' wordt officieel gelanceerd op 10 april eerstkomend.

 

"Met TOPTENT willen we avonturiers een verhoogde ervaring laten beleven met een rooftop tent (RTT) die toegankelijk is voor ieder type wagen (indien dakdragers geïnstalleerd kunnen worden)", zegt het duo. "Onze TOPTENT is Belgisch design en een kwalitatief hoogwaardig product waardoor we duurzaamheid kunnen garanderen. De rechtstreekse samenwerking van fabrikant naar consument garandeert dat we een product kunnen aanbieden aan een zeer concurrentiële prijs, toegankelijk voor het jonge publiek.

Zin voor avontuur

Wat begon als een nieuwsgierige interesse naar een nieuwe manier van reizen, rolde al snel uit tot een avontuurlijk business idee. "Na een full experience van drie weken Italië te doorkruisen met een rooftop tent, hadden we alle bouwstenen om onze eigen rooftoptent samen te stellen", zeggen Michiel en Liselore. "Onze noden en wensen vormden de specificaties voor het design van ons origineel model. Onze eigen passie en verlangen naar avontuurlijk maar comfortabel reizen en het rustgevende effect van de natuur liggen aan de core van onze start-up. Via deze innovatieve manier van reizen willen we nieuwsgierige avonturiers laten ontsnappen aan de dagdagelijkse rush waarbij we teruggaan naar de basis en kunnen focussen op onthaasten en puur genot. Daarnaast willen we het verlangen naar de vele onbekende -en onbezochte plaatsen beantwoorden door via onze social media platformen (website, Instagram & TikTok) roadtrip ideeën te delen onder onze community, die als inspiratie kunnen dienen voor een volgende vakantie."