Nieuws West-Vlaanderen Starter in de kijker: twee advocates richten nieuw nichekantoor op

Starter in de kijker: twee advocates richten nieuw nichekantoor op

Starter in de kijker: twee advocates richten nieuw nichekantoor op

BRUGGE – Twee jonge West-Vlaamse advocates,  Frede Van In (35) en Célin De Zutter (28), starten met Reallegal bv een nieuw advocatenkantoor op. De jonge maar toch al ervaren juristes opereren van uit een nieuwbouwpand in Sint-Kruis-Brugge en leggen zich helemaal toe op het vastgoedrecht.

Frede woont in de Damse deelgemeente Hoeke en werkte twaalf jaar lang bij Crivits & Persyn, een van de grootste advocatenkantoren van West-Vlaanderen. Zij is een dochter van economiejournalist Jan-Bart Van In en de kleindochter van wijlen Brugse politicus en advocaat Guido Van In. Célin De Zutter woont in Vivenkapelle met haar man Arno Bonne, die samen met zijn vader Marc, hoeveslagerij Bonne runt. Ze werkte voordien bij de advocatenkantoren Fellows in Knokke en Adverlaw in Brugge.

De twee vennoten leerden elkaar kennen toen Célin tijdens haar studies een zomerstage deed bij Crivits & Persyn, waar Frede toen werkte. “Vastgoedrecht is een bijzondere tak van het recht die in volle beweging is, onder meer als gevolg van de energietransitie en de nieuwe ontwikkelingen in het goederenrecht”, aldus Frede Van In. “Onze cliënten zijn vooral professionals in de sector, zoals makelaars, projectontwikkelaars, syndici van mede-eigendommen of aannemers. Maar ook particulieren die bijstand willen bij een bouw- of vastgoedgeschil kunnen bij ons terecht.”

Als het van Célin De Zutter afhangt moet het nieuwe kantoor twee sleutelwoorden koesteren: degelijk en digitaal. Degelijk staat voor de kwaliteit en integriteit die we bij onze dienstverlening willen bieden, digitaal voor een snelle en efficiënte werking.

Meer info: www.reallegal.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.