Bettens Perier

Stefaan Bettens (Jet Import) voegt nu ook Perrier toe aan zijn indrukwekkende portfolio met topmerken

LAUWE - De portfolio van Jet Import oogde al indrukwekkend, en daar komt nu nog een iconisch topmerk bij. Jet Import, het geesteskind van Stefaan Bettens, mag zich al exclusief invoerder en verdeler noemen van topmerken. Zijn laatste verovering heet Perrier, dat voor België exclusief beroep doet op West-Vlaamse expertise. Bettens laat, dat was al langer duidelijk, zijn bedrijf graag ...bruisen. 

Perrier is een iconisch merk. Elegantie in een flesje, joie de vivre in dat welbekende groen. Het Franse bruiswater smaakt naar genieten op een zonovergoten terras en staat al sinds 1863 garant voor kwaliteit. Na lang onderhandelen wist drankendistributeur Jet Import uit Lauwe nu het exclusieve recht binnen te halen om Perrier te verdelen in België binnen te halen.

“Perrier staat voor Franse elegantie en past perfect in de meer dan 7.000 premium horecazaken die we met ons bedrijf van dienst zijn,” zegt CEO Stefaan Bettens. “Perrier komt voor ons op het ideale moment, want naast ons gamma spirits, mixers en bieren kunnen we onze klanten nu ook het meest iconische merk mineraalwater aanbieden. De Belgische horeca ondergaat de laatste jaren een enorme transitie. Met Jet Import willen we op alle vlak blijven innoveren en onze klanten begeleiden naar meer kwaliteit en beleving in hun zaak. Perrier past als geen ander in dat verhaal.”