Rousseau Steve basketbal

Steve Rousseau (House of Talents) zet zijn veroveringstocht door het Vlaamse landschap verder

KORTRIJK - House of Talents heeft zich nog maar eens op het overnamepad begeven. Zopas heeft de Kortrijkse HR-groep het gespecialiseerde  Special Force Services (SFS) overgenomen, ter versterking van dochteronderneming Technical Talents. SFS is gespecialiseerd in technische outsourcing, constructie, onderhoud, installatie en maatwerk. Het bedrijf uit Kortemark werd opgericht in 2019 en is actief over heel West-Vlaanderen. Vanaf 1 juli 2022 neemt Technical Talents al het personeel van Special Force Services over.

 

Steve Rousseau, CEO van House of Talents, is niet aan zijn proefstuk toe als het gaat om overnames of uitbreidingen. Hij zegt erg trots te zijn op deze nieuwe deal. “Success is an attitude”, aldus Rousseau die onder meer via de sport (basketbal) een eigen visie ontwikkelde op zaken. “Het zit in ons DNA om de krachten te bundelen. Deze overname zorgt voor verdere uitbreiding en professionalisering van de bestaande activiteiten in onze groep, waardoor we onze klanten een nog betere service kunnen geven.”

Technical Talents, het dochterbedrijf van House of Talents,  is reeds 20 jaar gespecialiseerd in de outsourcing van technisch personeel. Met een vaste equipe van meer dan 200 technische specialisten ondersteunt Technical Talents bedrijven op gebied van onderhoud, service en  storingen.

Focus op knelpuntberoepen

House of Talents, met als belangrijkste aandeelhouders Baltisse (Filip Balcaen) en Steve Rousseau, werd in 2008 opgericht door Steve Rousseau en groepeert 11 gespecialiseerde bedrijven in België, die zonder onderscheid gefocust zijn op knelpuntberoepen: Care Talents, Engi Talents, Executive Talents, Financial Talents, Food Talents, HR Talents, ICT Talents, Sales Talents, Science Talents, Technical Talents en Quintessence. In Nederland is House of Talents actief onder het label ‘The Human Network’, een koepel van 20 gespecialiseerde bedrijven met éénzelfde focus op knelpuntberoepen.

De groep stelt in zijn totaliteit meer dan 2.500 specialisten tewerk in verschillende nichemarkten en opereert in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.