Malysse Steven eKart

Steven Malysse breidt zijn Gentse entertainmenttempel O’Learys nog meer uit

WEVELGEM - Wevelgemnaar Steven Malysse (en zijn zakenpartners) zetten een nieuwe stap met hun Gentse pretcampus O'Learys. De pionier in het leveren van unieke entertainment-ervaringen, kondigt de overname aan van eKart Gent, een prominente speler in elektrisch indoor karten. "Deze nieuwe overname is een mijlpaal voor O'Learys, maar bovenal een belofte aan onze gewaardeerde fans dat we blijven groeien en evolueren om hen steeds weer te verrassen”, zegt het ondernemerstrio Steven Malysse, Delphine Rigole en Jurgen Staels.

O'Learys is een toonaangevend entertainment-concept dat sport, plezier, heerlijk eten, cocktails en een vriendelijke sfeer combineert. Na een eerste vestiging in Gent opende afgelopen jaar een tweede succesvolle vestiging in Hasselt, waar kan genoten worden van live sportuitzendingen op één van de 100 tv-schermen, van 18 bowlingbanen, van 10 pooltafels, van 40 arcade games, van 6 gethematiseerde karaokeboxen, van  dartsborden, shuffleboards en wat al niet meer.

Daar komt nu nog een dimensie bij met de overname van het vlakbij gelegen eKart. In het hart van Dok Noord biedt eKart Gent sinds 2016 een elektrische indoor karting ervaring aan voor bedrijven, vriendengroepen, kinderen en doorgewinterde racers. Een plek waar de sensatie van snelheid wordt verweven met plezier en adrenaline.

Win-win

"De overname is een win-win-win verhaal", dixit Steven Malysse. "Bezoekers van eKart kunnen na of voor het racen genieten van een heerlijk diner in Amerikaanse stijl, bezoekers van O’Learys krijgen er, één verdieping lager, een nieuwe 4000m² grote populaire activiteit bij. Racen maar.

De overname zal ook de tewerkstelling ten goede komen. "Alle huidige medewerkers van eKart blijven met zekerheid aan boord én op korte en lange termijn zal de tewerkstelling groeien voor beide vestigingen", aldus nog Malysse. "De overname markeert niet alleen een nieuw hoofdstuk in het O'Learys-succesverhaal, maar het bewijst ook de voortdurende toewijding aan innovatie en het leveren van unieke ervaringen. Ze houden vast aan hun kernwaarden van sport, plezier, heerlijk eten en de kenmerkende O'Learys-sfeer. En dit, vanaf vandaag op 8.000m²."