FOTO FRANCHISEE OF THE YEAR 2024

Steven Malysse met O’Learys opnieuw aan het feest, nu wereldwijd

WEVELGEM - Onder de Spaanse zon, werd O’Learys Gent afgelopen week uitgeroepen tot 'Franchisee van het jaar' en dat uit meer dan 100 geselecteerde vestigingen wereldwijd. O’Learys Gent kreeg deze unieke award voor uitzonderlijke prestaties: hoge servicenormen, seriously good food en cocktails, activiteiten van hoogstaand niveau, consistentie in kwaliteit en finaal ook uitermate vriendelijke medewerkers. Daarnaast viel de juryleden ook de uitzonderlijk groei van 40% op. O'Learys is een indoor multi belevings- en entertainment center, met inmiddels vestigingen in Gent en Hasselt. Getekend door West-Vlaams ondernemerschap van Wevelgemnaar Steven Malysse en zijn meewerkende echtgenote (Delphine Rigole), alsook van Jurgen Staels.   

 

Steven Malysse & Co serveren nu al vijf jaar een onvergetelijke ervaring aan bezoekers van O'Learys: 18 bowlingbanen, 6 gethematiseerde karaokerooms, 40 arcade games, 10 pooltafels, 8 dartsvelden, 2 shuffleboards, enzovoort. Dat alles in een unieke 'Amerikaanse' setting waar sportfans hun hart kunnen ophalen bij meer dan 100 tv-schermen om hun favoriete wedstrijd te bekijken. De unieke sportzomer van 2024 zal bij O'Learys ongetwijfeld opnieuw voor bijzondere momenten zorgen.

Het succes van O’Learys Gent gaat verder dan het concept an sich. Elke week stellen meer dan 300 uitzonderlijke medewerkers alles in het werk om fans (zo noemen we onze klanten) een onvergetelijke ervaring te bezorgen. "We dragen deze award dan ook op aan ons team, deze is voor jullie", aldus Steven Malysse.

Indrukwekkende cijfers

In de afgelopen maand alleen al kwamen er bijna 45.000 bezoekers langs bij O'Learys, met bijna 100 teambuildings, maar ook heel wat vrijgezellenfeesten, verjaardagen, communiefeesten,... of gewoon vrienden en familie onder elkaar die zin hadden in net dat ietsje meer. Op 1 maand tijd werden zo meer dan 10.000 hoofdgerechten en 55.000 dranken, waarvan 9.000 heerlijke cocktails, geserveerd.

Op jaarbasis ontvangt O’Learys Gent meer dan 300.000 bezoekers. O’Learys België - een franchise van een Zweeds concept - telt vandaag 2 vestigingen. De site in Gent mag binnenkort 8 kaarsjes uitblazen. De nieuwste vestiging in Hasselt is nog maar 6 maanden jong, maar ook nu al een groot succes in de provinciale hoofdstad van Limburg. Het doel is om de komende jaren nog nieuwe vestigingen in België te openen. De zoektocht naar een geschikte locatie (tussen 3.000 en 4.000 m2 op 1 plateau op een toegankelijke locatie) is hierbij cruciaal. 'Tips zijn altijd welkom ", dixit Steven Malysse.