Nieuws West-Vlaanderen Televic zet hoog in met nieuwe technologische hoogstandjes

Televic zet hoog in met nieuwe technologische hoogstandjes

Televic zet hoog in met nieuwe technologische hoogstandjes

IZEGEM – In deze tijden van zooms en andere digitale communicatiewegen, wil Televic -overeenkomstig zijn roeping als hoogstaand technologiebedrijf- een eersterangsrol blijven spelen. Intern heeft het middels grondige research twee nieuwe systemen klaargestoomd om visuele conferenties op beduidend hoger niveau te brengen. Innovatie ‘Made in West-Vlaanderen‘.     

Televic is al decennia lang gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogtechnologische communicatiesystemen. Naast geavanceerde oplossingen voor specifieke markten zoals de zorg, het onderwijs, het openbaar vervoer en de conferentiemarkt, is Televic ook toonaangevend in vergadersystemen voor openbare bestuursorganen of bedrijven. Dankzij baanbrekende innovaties op het vlak van audiokwaliteit, vergaderergonomie en interactiviteit is Televic tot ver over de landsgrenzen heen uitgegroeid tot een trendsetter en marktleider.

Deze maand lanceert het bedrijf twee nieuwe state-of-the-art oplossingen: het Confidea FLEX G4 wireless conferentiesysteem en de Confero-software voor hybride vergaderingen. Televic heeft alvast geen gebrek aan ronkende referenties. De internationaal gelauwerde technologieën van het bedrijf worden niet voor niets gebruikt in onder meer  het  NAVO-hoofdkwartier, het Europees parlement en de Europese Commissie. Ook op kleinere schaal zijn deze oplossingen inzetbaar, met hardware- en softwareformules op maat van bedrijven en lokale besturen.

Vergaderen gebeurt anders

Het moge duidelijk zijn dat corona ook voor Televic een innovatieve boost heeft betekend. “De wijze van vergaderen is grondig veranderd, zowel in de privé-sfeer als bij instellingen gemeentebesturen en bedrijven”, aldus Televic. “Efficiënt vergaderen is een uitdaging op zich geworden en ook in een raad- of vergaderzaal gelden de regels met betrekking tot social distancing. Vaak kunnen deelnemers omwille van quarantainemaatregelen niet fysiek aanwezig zijn. Gastsprekers of externe consultants proberen  verplaatsingen ook zoveel mogelijk te vermijden. De covid-pandemie heeft een nood gecreëerd aan flexibele vergaderopties, zowel fysiek als digitaal. Wij verwachten dat er op dat gebied nooit helemaal naar het ‘oude’ normaal zal worden teruggekeerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.