The Arena Group maakt nu ook landing in de arena van Knokke

KNOKKE - The Arena Group staat bekend voor het organiseren van events en teambuildings op ongewone plaatsen, te weten in sportstadions. Na exclusieve rechten te hebben verworven in de Ghelamco Arena (Gent), het Lotto Park (Brussel), de Cegeka Arena (Genk) en le Stade du Pays de Charleroi (Charleroi), is nu Knokke aan de beurt met het Leopold Lippens Park dat als uitvalbasis kan dienen voor bedrijven die eens iets anders willen. "Knokke spreekt nog altijd tot de verbeelding en de totaal gerenoveerde Knokse sportcampus kan dan dienen als ideale place to be voor binnenactiviteiten (seminaries, personeelsfeesten) of als uitvalbasis voor buitenactiviteiten (teambuilding bijvoorbeeld)", zegt de Kortrijkse Ann Vantomme namens The Arena Group.

Een origineel concept, een nichebenadering. Dat is het minste wat kan gezegd worden van The Arena Group, die zopas een deal heeft afgerond met voetbalclub Knokke FC. Ook op niet-wedstrijddagen (zo zijn er meer dan wedstrijddagen) zullen diverse activiteiten kunnen georganiseerd worden door bedrijven. Met dank aan The Arena Group. De Knokse voetbalvereniging ziet zelf ook een meerwaarde in het contract.

Het sinds oktober 2019 totaal gerenoveerde en fraai ogende Leopold Lippens Park beschikt over meerdere multifunctionele zalen met veel lichtinval en een ruim overdekt terras. De capaciteit varieert van 10 tot 400 personen. "Bovendien is de nabijheid van strand en zee ook een ideale troef", aldus Ann Vantomme van The Arena Group. "Wie denkt aan teambuildingsactiviteiten moet het niet ver zoeken. Maar ook in het stadion zelf kan dankzij het kunstgrasveld, de atletiekpiste of de groene omgeving, van alles bedacht worden."

Open deur

Sportarena's staan tijdens de week leeg en hebben toch een bijzondere accommodatie te bieden. Het is die originele mogelijkheid die The Arena Group exploiteert en op veel bijval kan rekenen bij bedrijven die aan organiseren toe zijn.

The Arena Group kan inmiddels bogen op een jarenlange ervaring in de eersteklassestadions van Anderlecht, Racing Genk, AA Gent (Ghelamco Arena) en Sporting Charleroi. Het bedrijf biedt alle omkadering aan. "Zeg maar ontzorging van a tot z", aldus nog Ann Vantomme. "Wie nader kennis wil maken met de infrastructuur en de vele mogelijkheden die het Leopold Lippens Park te bieden heeft, kan op 1 juni aanstaande ter plaatse terecht op een Experience Day."

info: ann.vantomme@thearena.group