dogmom De Dogmom Days-minifotoshoot is een eerbetoon aan alle hondenmama’s. © Annelies Huylebroeck

‘The Dogmom Days’: Moedertjesdag voor hondenmama’s in Lier

Op donderdag 9 mei 2024 en zaterdag 11 mei 2024 organiseert Annelies Huylebroeck van ‘Stories from the Heart Photography’ uit Aalst voor de eerste keer ‘The Dogmom Days’, of moedertjesdag voor hondenmama’s. Het evenement zal plaatsvinden in Kinsel Studio in Lier.

De fotografe zette dit project op poten om een heel persoonlijke reden. Als vrouw met een eigen nog onvervulde kinderwens, begrijpt ze maar al te goed dat een dag als Moedertjesdag best confronterend kan zijn voor veel vrouwen. Met ‘The Dogmom Days’ wil ze nu ook hondenmama’s in de bloemetjes zetten, want liefde en zorg kennen vele vormen.

De fotografe koos specifiek voor de data rond 11 mei 2024, omdat dit de officiële Moederdag is voor dogmoms in Amerika. Op die manier hoopt ze deze dag ook te laten inburgeren in België en Nederland.

“Tijdens een korte privé-fotosessie, in een neutrale, effen setting, van elke hondenmama samen met haar hond(en), zal ik de liefde en unieke band vereeuwigen. Voor de dogmoms weer naar huis gaan, krijgen ze nog een uniek en zelfgemaakt cadeautje mee van hun hond. Moederdag zou immers Moederdag niet zijn, zonder een persoonlijk cadeautje van je hondenkind”, vertelt Annelies.

“Omdat jouw hond niet maar een hond is. Nee, jouw hond is als jouw kind”, zegt Annelies. — © Annelies Huylebroeck

“The Dogmom Days zijn perfect voor dogmoms die zichzelf gezien, begrepen en gewaardeerd willen voelen in hun rol als hondenmama. Een evenement bedacht voor en door een crazy-in-love dogmom die trots is om een hondenmama te zijn.”

Via storiesfromtheheartphotography.com kan je meer informatie vinden en een plekje boeken.