Nemegheer

Tieltse schoonmaakbedrijf Nemegheer organiseert de aflossing van de wacht

TIELT - Schoonmaak- en dienstenbedrijf Nemegheer staat sinds 1986 bekend als de specialist in schoonmaak en reiniging. Het bedrijf, met familiaal karakter, heeft een ijzersterke reputatie voor alle soorten onderhoud met een klantenbestand over heel Belgiƫ. De fakkel wordt overgedragen door oprichter en bezieler Tom Nemegheer aan zijn dochter Zoƫ en Wolf Vandekerckhove.

Tom Nemegheer verklaart zich zeer tevreden om mijn levenswerk over te kunnen dragen aan een complementair team. "Mijn dochter Zoë kent de sector en heeft de nodige bedrijfsspecifieke kennis", zegt de pater familias. "Daarnaast zal Wolf met zijn financiële en managementervaring het bedrijf verder kunnen ondersteunen in zijn groei."
Wolf Vandekerckhove is klaar om zijn ervaring als investeringsmanager in een ondernemende family office nu verder te zetten bij Nemegheer. "Ik was al even op zoek naar een bedrijf om mee mijn schouders onder te zetten en ben dan ook zeer blij dat ik dit met Nemegheer gevonden heb.", zegt hij. "Ik kijk ernaar uit om samen met Zoë het bedrijf verder te laten evolueren."
Zoë Nemegheer groeide als het ware op in het familiebedrijf en is verheugd om haar traject verder te zetten met Wolf: "Ik ben enthousiast om met Wolf een business partner te hebben met een andere achtergrond en professionele ervaring, waardoor we het bedrijf verder kunnen voorbereiden op de toekomst", zegt Zoë.