Hotel T

Tine Van Canneyt (33) opent een boutique hotel in Waregem

WAREGEM - Op ondernemerschap staat geen leeftijd. Dat bewijs wordt nu ook geleverd door Tine Van Canneyt, amper 33 en een telg uit de ondernemende West-Vlaamse familie Van Canneyt die destijds mee aan de wieg stond van Unilin. Ze opende de voorbije dagen een heus boutique hotel (Hotel T) in Waregem. 

Hotel T opende zopas de deuren in Waregem. De paardenstad krijgt er zodoende een splinternieuw vier sterren boutique hotel met 45 kamers bij. Waregem had dringend nood aan meer hotelcapaciteit. Vorig jaar vulde het Parkhotel die leemte al deels in.

Achter het project schuilt de jonge volbloed West-Vlaamse onderneemster Tine Van Canneyt, 33 jaar jong. Ze is de dochter van Dries Van Canneyt en Caroline Lannoo. Met Hotel T wil ze een luxueus en tegelijk zeer toegankelijk hotel in de markt zetten. Het pand dat zich spreidt over drie voormalige herenhuizen, biedt alle comfort en faciliteiten, waaronder vergaderzalen, een overdekt zwembad en eigentijdse, gevarieerde foodconcepten voor elk moment van de dag. Hotel T wil een ontmoetingsplek worden voor de bedrijfswereld, toeristen én de lokale bevolking.

Meer info: www.hotel-t.be