Titeca Dieter Debo – Jurka Vanthournout

Titeca trekt Dieter Debo aan als COO

KORTRIJK, ROESELARE - Titeca heeft Dieter Debo aangetrokken als COO. Hij zal in tandem werken met de huidige CEO Jurka Vanthournout. Bedoeling is om op alle vlakken de groei te versnellen en het dienstenbedrijf sterker te maken. De achterliggende boodschap luidt: duurzaam groeien maar middels een lokale verankering. Titeca pro accountants & experts is een boekhoud- en expertisegroep met 12 vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen. Titeca werd opgericht in 1987 in Roeselare en telt intussen ruim 350 medewerkers.

Begin dit jaar kondigde Titeca nieuwe CEO Jurka Vanthournout aan. Zij slaat nu op haar beurt de handen in elkaar met COO Dieter Debo.

“De afgelopen jaren hebben we een sterk label opgebouwd rond Titeca, bekroond met titels als Great Place to Work en Laureaat Voka Charter Duurzaam Ondernemen“, vertelt Vanthournout. “We hebben onszelf blijvend op de kaart gezet als een duurzame vertrouwenspersoon, zowel voor klanten als voor medewerkers. Samen met onze 350 collega’s verdeeld over 12 kantoren gaan we nu meer dan ooit voor duurzame groei in de ruimste zin van het woord. Daarmee willen we ook anderen aanmoedigen tot inspirerend ondernemerschap in (en voor) onze maatschappij. Bij dat alles zal mijn tandemgenoot COO Dieter Debo, waarin wij als organisatie een warme DNA-match hebben gevonden, een interne sleutelrol spelen.”

Op naar de next level

“Sterk de toekomst in gaan, samen dromen realiseren en een blijvende sparringpartner zijn voor onze klanten en collega’s, en dat willen wij bij Titeca waarmaken”, aldus Dieter Debo. “Daarom maken we ons klaar voor een next-level groeibeweging, zowel via overnames als de instroom van nieuwe medewerkers. Ik geloof er heel erg in dat personen met dezelfde waarden elkaar aantrekken, zo vormen wij bij Titeca een steeds groter wordende, eensgezinde familie. Er proactief op toezien dat het organisatiedesign steeds aangepast is aan wat de toekomst nodig heeft, onze bedrijfsprocessen continu future-proof houden en die inbedden in sterke digitale applicaties, is essentieel. Daarop zal ik mij vanuit een duurzame visie toeleggen. Waar de CEO de externe strategie blijft uittekenen, samen met het vennotenteam, vertaal ik die strategie naar concrete, interne organisatieprocessen.”