Titeca2 awards

Titeca wint niet één maar twee awards in één klap

ROESELARE - Onlangs kreeg de hoofdzetel van Titeca onverwacht bezoek. Een delegatie van het Nederlandse software- en referentiebedrijf Exact had mooi nieuws meegebracht in de vorm van liefst twee awards. Die hebben allebei betrekking op de verdere professionalisering van Titeca inzake dienstverlening.

 

 

Uit een bevraging bij meer dan 10.000 ondernemers kwam Titeca als beste uit de bus op vlak van dienstverlening en ondersteuning.  Klanten vinden de verstrekte bijstand vooruitstrevend en een voorbeeld van optimale ontzorging. Dit leidde naar de Officium Universalis-award. De winnaars van de Officium Universalis award worden bepaald aan de hand van een bevraging bij meer dan 10.000 ondernemers die wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekbureau. De ondernemers beoordelen de dienstverlening en de ondersteuning van hun accountantskantoor. Op basis van die resultaten worden de vijf beste kantoren van België geselecteerd die zich volgens hun klanten onderscheiden op het vlak van dienstverlening, sectorkennis en hun rol in het succes van hun bedrijf. De Officium Universalis award staat voor het meest complete accountantskantoor, verkozen door de klanten.

De tweede award staat bekend onder de noemer 'De Gouden Luca'. Deze award bekroont de inspanningen die  Titeca leverde om aan haar klanten het werken met Exact Online aan te bevelen.

Hulp voor kmo's

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Het bedrijf staat in voor de automatisering van boekhoud-, financiële, ERP-, HRM- en CRM-processen. Daarnaast bieden ze ook specifieke sectoroplossingen. Eén van hun producten is Exact Online: het meest gebruikte boekhoudprogramma voor kmo's waarvan ook Titeca gebruik maakt.