trustteam 23

Trustteam gooit nu ook anker uit in Doornik

KORTRIJK - Trustteam Group heeft de overname afgerond van Ghalan, een prominente IT managed services provider gevestigd in Doornik. Ghalan staat bekend als IT-consultant voor kmo's en publieke instanties in de provincie Henegouwen. Deze strategische stap versterkt de aanwezigheid van Trustteam in Walloniƫ en verbetert de nabijheid tot de gezamenlijke klantenbasis van Trustteam en Ghalan.

"We zijn verheugd om Ghalan te verwelkomen in de Trustteam-familie", zegt Nicolas Coenart, managing director voor Trustteam in Wallonië. "Hun focus op zowel publieke als private klanten in de provincie Henegouwen sluit perfect aan bij onze strategie om een toonaangevende one-stop-shop IT-partner te zijn in de Benelux en Frankrijk. Dit stelt ons in staat om ons volledige portfolio aan diensten en oplossingen aan te bieden aan bestaande klanten en samen nieuwe accounts in de regio te ontwikkelen. We bedanken het managementteam van Ghalan voor hun vertrouwen en heten de medewerkers van Ghalan van harte welkom bij Trustteam Group."

Kwestie van waarden

De fusie tussen Trustteam Group en Ghalan resulteert in een gecombineerde jaaromzet van meer dan 150 miljoen euro, met meer dan 640 medewerkers verspreid over België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland en Roemenië.

"In een snel veranderende markt vonden we dat het de juiste tijd was om te vertrouwen op een grotere speler om onze ontwikkeling voort te zetten en onze klanten een volledig scala aan professionele diensten te bieden", zeggen Yves Decleyre en François Vyle, managers van Ghalan. "Trustteam bleek de logische partner te zijn, die onze waarden van flexibiliteit, nabijheid en professionaliteit deelt. We zijn trots om deel uit te maken van Trustteam Group."
Deze stap ondersteunt opnieuw de ambitieuze groeistrategie van Trustteam Group om een toonaangevende leverancier van beheerde IT-diensten te zijn, specifiek gericht op kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux en Frankrijk.