Unilin Panels HQ

Unilin Panels profileert zich in nieuwe gedaante

WIELSBEKE - Unilin Panels opende officieel zijn gloednieuwe kantoorgebouw in Wielsbeke. Het nieuwe gebouw van de panelendivisie van Unilin, een wereldwijde referentie in interieurdesign en bouw, bevindt zich naast één van de productiesites van het bedrijf en is meteen ook een ode aan de producten van de wereldspeler. Bij Unilin Panels werken 1.380 mensen.

 

Na jaren van sterke groei en succesvolle en innovatieve productlanceringen zoals Unilin Master Oak, nam Unilin Panels de voorbije dagen een gloednieuw hoofdkantoor in gebruik. Het nieuwe gebouw biedt ruimte aan 130 collega’s.

Het laat de verschillende teams van de divisie, die in het verleden op verschillende locaties werkten in Oostrozebeke en Wielsbeke, toe om nu samen te komen in de Breestraat in Wielsbeke. Naast de productiesite en nieuwe hoofdkantoren in Wielsbeke blijft de productiesite in Oostrozebeke uiteraard een centrale site, met aanpalend de showroom voor klanten.

Medewerker centraal

Het nieuwe gebouw wil een slimme mix bieden van design, functie en duurzaamheid, en zet de medewerkers centraal.

"We willen voor hen een fijne, stimulerende werkomgeving creëren", dixit Veronique Hoflack, president van Unilin Panels. "Ons nieuwe kantoorgebouw is ontworpen met onze medewerkers centraal in onze gedachten. De kantoren moeten ​ hen in de eerste plaats de ruimte bieden waar ze zich goed voelen. Waar ze kunnen innoveren, samenwerken en focus vinden. Kortom, het is een werkomgeving op maat van onze collega’s. Het interieur is trouwens geïnspireerd op een moodboard dat onze collega’s volledig zelf samenstelden.”