Veldeman Valerie 2024

Valerie Veldeman volgt Vincent Impe op als voorzitter van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord

KUURNE - Aflossing van de wacht in het bestuur van het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, ook wel bekend als de industriezone van Kuurne. Vincent Impe geeft de fakkel van voorzitter door aan Valerie Veldeman.

Na 8 succesvolle jaren als voorzitter van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heeft Vincent Impe van Impe Catering de fakkel doorgegeven aan Valerie Veldeman van DORO Industrial Safety. Met haar ruime ervaring als bruggenbouwer tussen klanten en medewerkers, en haar uitstekende netwerkkwaliteiten, is Valerie de perfecte kandidaat om de rol van voorzitter op zich te nemen en de belangen van het bedrijvenpark te behartigen.

Vincent Impe blikt tevreden terug op zijn voorzitterschap: "Het was een eer om de afgelopen 8 jaar voorzitter te zijn van het bedrijvenpark Kortrijk-Noord en de belangen van onze leden te vertegenwoordigen. Samen hebben we veel bereikt en ik ben ervan overtuigd dat Valerie met haar energie en visie de vereniging naar nieuwe hoogten zal brengen."

Een frisse blik op de toekomst

Valerie Veldeman is vastberaden om haar stempel te drukken op het bedrijvenpark en de missie van de vereniging voort te zetten: "Ik kijk er enorm naar uit om samen met het team en de leden van het bedrijvenpark Kortrijk-Noord te werken aan een bloeiend bedrijvenpark waar het goed ondernemen en werken is. Mijn focus ligt op het versterken van de samenwerking tussen de bedrijven, het stimuleren van innovatie en duurzaamheid, en het creëren van een dynamische en inspirerende omgeving. De missie van het bedrijvenpark Kortrijk-Noord blijft ongewijzigd: BPKN verbindt, BPKN spot en BPKN netwerkt. Op deze 3 pijlers tekent BPKN de werking het komende jaar verder uit."

Als nieuwe voorzitter zal Valerie een nieuw dagelijks bestuur samenstellen, bestaande uit een vicevoorzitter, secretaris en penningmeester, om de dagelijkse gang van zaken te coördineren en de voorbereidingen te treffen voor de Raad Van Bestuur. Deze raad vergadert vijf keer per jaar om alle ideeën en voorstellen te presenteren, te bespreken en te beslissen.

De gemeente Kuurne en de stad Kortrijk alsook de intercommunale Leiedal zijn belangrijke partners die de missie van het Bedrijvenpark Kortrijk-Noord ondersteunen en samenwerken aan een bloeiend ondernemersklimaat in de regio.