Nieuws West-Vlaanderen VDV Advocaten geeft er een lap op

VDV Advocaten geeft er een lap op

VDV Advocaten geeft er een lap op

ROESELARE – VDV Advocaten kondigt met trots de toetreding aan van liefst vier nieuwe advocaat-vennoten. Anouk Maes, Charlotte Van Neste, Isa Degryse en Maarten Verhaghe bouwen hun carrière verder uit als vennoten binnen VDV Advocaten. Sinds september 2021 loodsen zij samen met Koen Vandenberghe en Antoine Van Eeckhout VDV Advocaten een nieuw tijdperk in.

De vier nieuwe vennoten worden als evenveel aanwinsten gezien voor het Roeselaarse kantoor, dat inmiddels 15 advocaten, 2 juristen, 5 paralegals en één business manager telt. Binnen VDV Advocaten legt Anouk Maes zich sinds 2011 toe op personen- en familierecht, familiaal vermogensrecht en insolventierecht. Zij is erkend jeugdadvocaat, vervolmaakt zich momenteel in successie- en vermogensplanning en is sinds december 2020 actief als curator.

Charlotte Van Neste heeft meer dan 10 jaar ervaring in het aansprakelijkheids-, verkeers- en verzekeringsrecht. Zij is erkend jeugdadvocaat en volgde met vrucht de opleiding evaluatie menselijke schade aan de KULeuven om haar expertise in medisch recht en letselschade te vervolledigen. Met haar ruim 10 jaar ervaring als advocaat heeft Isa Degryse een specialisatie opgebouwd in verschillende rechtsdomeinen van het ondernemingsrecht. Zij is eveneens erkend bemiddelaar in burgerlijke en commerciële zaken. Ze houdt tevens van een internationale uitdaging en beschikt over een ruime pleitervaring voor verschillende rechtbanken in Frankrijk.

Maarten Verhaghe is de voortrekker van het nichekantoor VDV-iLaw in Gent. Hij is gecertifieerd data protection officer (DPO) en specialiseert zich in ICT/IP-recht en GDPR. Maarten Verhaghe doceert sedert een tiental jaren privacy, e-commerce en andere rechtsvakken aan Syntra-West. Tevens is hij regelmatig spreker op seminaries.

VDV Advocaten zegt sterk te geloven in deze nieuwe generatie advocaten om nog verder door te groeien in de markt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.