Algoet Sven 24

Verborgen parel Sweet-Switch toont zijn ambities met intrek in Roeselaarse Westwing Tower

ROESELARE - SWEET-SWITCH® heeft zijn zijn intrek genomen in de Westwing Tower in Roeselare, na jarenlang gevestigd te zijn geweest in Torhout. Het West-Vlaamse wereldbedrijf, een verborgen parel, staat al geruime tijd bekend als hét toonaangevende merk voor suikervrije producten of producten met een verlaagd suikergehalte. Het assortiment van SWEET-SWITCH® omvat een breed scala aan chocolade, koekjes, snoep en spreads.

Deze toren, de hoogste in West-Vlaanderen, markeert het hoogtepunt van het Westwing Park. Het gebouw, gericht op duurzaamheid en welzijn, biedt een groene omgeving met ruimte voor sociale interactie.
De verhuizing naar dit innovatieve complex is symbolisch. Het bedrijf, een verborgen parel, wil zijn positie als marktleider in suikervrije en suikerarme producten graag extra in de verf zetten. "We zijn ervan overtuigd dat een suikervrij dieet essentieel is voor een gezonder leven", zegt CEO en eigenaar Sven Algoet. "Daarom bieden we innovatieve, smakelijke en gezonde chocolade en zoetwaren aan die perfect passen bij verschillende levensstijlen."

Groeiplan

Deze stap naar het state-of-the-art kantoor is onderdeel van het groeiplan van SWEET-SWITCH®. "Met aanwezigheid in 45 landen, van Japan tot Chili met België als thuismarkt, blijven de groeimogelijkheid enorm," voegt Algoet toe. “Er is nog heel wat ruimte voor expansie en daar hoort een groter hoofdkantoor uiteraard bij. Niet alleen op de markt is er plaats voor groei, ook in ons kantoor zijn er nog een aantal plekken over. Marketeers, salesmensen of office managers mogen zich steeds vrijblijvend melden.”

foto: archief