C-Hotels madeinvlaanderen_zonderslogan_bijgeknipt

Vier ondernemers lanceren nieuw hotelconcept aan de kust

OOSTENDE - Vier West-Vlaamse ondernemers bundelen hun krachten en willen een nieuw hotelconcept in de markt zetten. Het viertal bestaat uit Xavier Vercaemst, Inge Decuypere, Jan Dobbelaere en Stefanie Surmont. Zij hadden reeds verschillende hotels en hebben nu de krachten gebundeld met de lancering van een nieuw gezamenlijk concept onder de noemer C-Hotels.

C-Hotels heeft de ambitie een groep kwaliteitshotels aan te bieden langs de hele Belgische kust. Het motto luidt: comfortabel verblijven aan zee tegen een aanvaardbare prijs. Tot de groep behoort het gerenommeerde viersterren-hotel Andromeda en Hotel Burlington in Oostende, Hotel Excelsior en Aparthotel Zeegalm in Middelkerke, Aparthotel Zon en Zee in Westende en Hotel Helios in Blankenberge. Comfortabel en democratisch, stedelijk en trendy zijn de modewoorden.

Deze zomer (in principe in de maand juni) krijgt Oostende, dé stad aan zee, er met het gloednieuwe Upstairs Hotel alvast nog een aanwinst bij. Ook deze nieuwbouw, goed voor 96 kamers, zal ressorteren onder de paraplu van C-Hotels. Het moet volgens de initiatiefnemers een trefpunt worden voor wereldreizigers, citytrippers, artiesten, creatievelingen of gewoon de buurman om de hoek. Kortom een plaats waar iedereen welkom is of een urban getaway hotel met een hoekje af. De initiatiefnemers noemen het een stukje New York aan zee, met natuurlijke materialen zoals hout, beton, metaal en groen. Centraal gelegen in het bruisend centrum van Oostende en op een steenworp van de uitgestrekte stranden.