Adhome 24

Waregemse Addhome Group ambieert noch min noch meer de Europese top

WAREGEM - Addhome Group, opgericht in 2019, is klaar om de volgende stap te zetten naar internationale expansie en industrialisatie. Dit snelgroeiende bedrijf uit Waregem, gespecialiseerd in modulaire bouw met containerunits, heeft een duidelijk doel voor ogen: Europees marktleider worden in hun nichemarkt. Het jonge bedrijf zoekt nu opnieuw kapitaal om de ambities te helpen waarmaken. Addhome Group werd net voor het coronajaar opgericht door Basiel van Cauwenberge en Gert-Jan Plaisier.

Addhome Group ontwikkelt en produceert hoogwaardige, duurzame containerunits en -woningen, volledig in België. Hun aanbod varieert van compacte kantoor-, zorg- en woonunits tot ruime nieuwbouwwoningen, allemaal gemaakt van éénmalig gebruikte zeecontainers. Dit draagt bij aan een lagere CO2-uitstoot en biedt ook een uitstekend innovatief alternatief voor traditionele bouwmethoden.

Met een focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie, zijn de units van Addhome Group ontworpen om te voldoen aan de hoogste energiestandaarden en EPB-normen. Het bedrijf is de enige speler in België (en NW-Europa) die containerbouwprojecten ontwikkelt volgens deze strenge normen. De strategische ligging van het productiecentrum in Waregem, tussen de havens van Antwerpen, Rotterdam en Le Havre, biedt logistieke voordelen voor internationale leveringen. Dit, gecombineerd met een ervaren team en solide financiële partners zoals Look&Fin, KBC en PMV, plaatst Addhome Group in een sterke positie voor groei.

Verse centen

Om zijn ambitieuze plannen te realiseren, is Addhome Group op zoek naar kapitaal om te investeren in verdere industrialisatie en internationale groei. De kapitaalwerving wordt uitgevoerd door een mix van verschillende financieringsvormen. Spreds.com speelt een cruciale rol in het ophalen van kapitaal bij een breed publiek, waarbij investeerders profiteren van een taxshelter-voordeel met 25% fiscaal voordeel. Met een pre-money waardering van 4,225 miljoen euro en een gevuld orderboek tot eind 2025, biedt deze investering niet alleen een aantrekkelijk financieel potentieel, maar draagt het ook bij aan een duurzamere toekomst.

Addhome Group heeft een omzetdoelstelling van minimum 26 miljoen euro tegen 2030, wat getuigt van hun vertrouwen in de groeiende vraag naar modulaire bouwoplossingen. Door te investeren in Addhome Group, kunnen investeerders niet alleen profiteren van de financiële groei, maar ook bijdragen aan innovatieve en milieuvriendelijke bouwoplossingen.

info: https://www.spreds.com/en/compartments/10577-add-home