Nieuws West-Vlaanderen Waregemse PR Living opent Belgian House in Shanghai

Waregemse PR Living opent Belgian House in Shanghai

Waregemse PR Living opent Belgian House in Shanghai

WAREGEM – De familie Rogiers, eigenaars van PR-Living,  pakte vorig jaar al uit met een stunt toen ze een eigen winkel openden in de Chinese miljoenenstad Shanghai. Deze week wordt alweer een opmerkelijk initiatief genomen in dezelfde wereldstad. Daar wordt een Belgian House geopend, met de bedoeling topmerken van Belgische bodem (waaronder het Waregemse Renson en het Menense Decospan) een etalage én een forum te geven. Een  avant-gardisistisch PR- en commercieel initiatief, dankzij West-Vlaams ondernemerschap. 

The Belgium House richt zich op architecten, designers en projectontwikkelaars met focus op best of Belgian design. Bedoeling is dat The Belgian House fungeert als meeting point waar professionals Belgische interieurmerken zullen ontdekken.

Keypartners als Kreon ( lighting solutions), Renson (ventilation, solar shading, outdoor), Decospan (total solutions for wood in interiors), Basalte (domotica), Royal Botania (outdoor living) en Reynaers (aluminium) trekken mee aan de kar om het beste van de Belgische designbodem binnen de snelgroeiende Chinese markt aan te beiden. Ter plaatse zal Thibault Rogiers, die sinds 2012 in Shanghai werkt en woont, de zaken helpen aansturen. In deze 800 vierkante meter grote showroom in het centrum van Shanghai brengen 7 Belgische bedrijven het beste van hen merken naar voor.

Meubelbedrijf PR Living met roots in Waregem produceert en verkoopt sofa’s, stoelen, tafels, kasten en dergelijke. Het Waregemse bedrijf levert in meer dan 80 landen aan gerenommeerde architecten, groothandelaars en detailhandelaars (decoratie- en meubelzaken).

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.