Nieuws West-Vlaanderen West-Vlaamse Bedrijvencontactdagen verhuizen naar april 2022

West-Vlaamse Bedrijvencontactdagen verhuizen naar april 2022

West-Vlaamse Bedrijvencontactdagen verhuizen naar april 2022

De Bedrijvencontactdagen zullen dit jaar niet neerstrijken in Kortrijk Xpo. Oorspronkelijk was de 18de editie voorzien op 15 en 16 december 2021, maar door de huidige coronamaatregelen ziet de organisatie zich genoodzaakt om het tweejaarlijkse ondernemersevent te verplaatsen naar april volgend jaar. “Een spijtige zaak voor de meer dan 500 exposanten en de 15.000 bezoekers die verwacht werden. Het is een moeilijke beslissing, maar eentje in het belang van ieders gezondheid”, klinkt het.

De Bedrijvencontactdagen zijn een begrip in West-Vlaanderen. Kortrijk Xpo stond dit jaar al voor haar 18de editie, maar die wordt dus verplaatst.

“Een aantal beperkingen en maatregelen zijn niet verenigbaar met het DNA van een netwerkconcept als de Bedrijvencontactdagen. We zetten net in op het fysieke contact, de ontspannen sfeer, een glas, een handdruk, gekoppeld aan kleine standen met gelimiteerde zitmogelijkheden. Dat kunnen wij helaas niet bieden onder deze omstandigheden”, zegt Pieter Desmet van organisator Kortrijk Xpo.

In samenspraak met medeorganisator Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen werd dus beslist om de editie uit te stellen. “Een moeilijke en pijnlijke beslissing.”

Spring edition

Het uitstel is echter niet voor lang, want de nieuwe data zijn reeds bekend. De 18de editie van de Bedrijvencontactdagen zullen op 27 en 28 april 2022 doorgaan, een spring edition.

“Dit jaar gingen meer dan 500 bedrijven aanwezig zijn met een eigen beursstand. We verwelkomen hen graag in april volgend jaar terug in Kortrijk Xpo om samen een booming editie neer te zetten.”

De Bedrijvencontactdagen is een succesvol concept dat al 18 edities in Kortrijk Xpo plaatsvindt.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.