Gangmakers 23

West-Vlaamse ondernemers gaan met hun moto voor een unieke roadtrip

KORTRIJK - Er kan maar  weinig twijfel over bestaan: bij de West-Vlaamse ondernemers zijn veel fans van het ronkend geluid van moto's. Het bracht een aantal onder hen op een idee: een unieke roadtrip organiseren door het Vlaamse land. Zwarte jekker aan en wegwezen, voor een dag vol  fun en netwerking.

Het leidt, na een eerste succesvolle eerste editie van ‘Gangmakers-Ondernemers samen, dat treft’, nu naar een tweede editie, op vrijdag 12 mei 2023. Vijf fanaten van snelle motoren op twee wielen, nemen ook nu weer het voortouw in de organisatie. Het gaat om vijf ondernemers van mooie kmo's, waaronder ook één dame. De voortrekkers zijn Jelle Vandecasteele (van het Kortrijkse interieurbedrijf Cobras), Veerle Verfaille  (schoonmaakbedrijf Entrio), Bart Baele (Ducati), Lieven Doise (Xiwa, communicatie adviesbureau) en Dominique Maene van het welbekende (Piano’s Maene).

Het parool? Het nuttige aan het aangename paren. In de praktijk wordt een rondrit (dit jaar door de Vlaamse Ardennen) ook gekoppeld aan 'bijleren' en dit in de vorm van enkele bedrijfsbezoeken onderweg. Dit jaar kunnen de deelnemers nader kennis maken met Smappee (bij de start) en Xwift (bij het einde).

info: Interesse? Inschrijven kan via lieven@xiwa.be