Westtoer abbeloos

Westtoer heeft nieuwe algemeen directeur

BRUGGE - De raad van bestuur van het provinciebedrijf Westtoer heeft een nieuwe algemeen directeur aangesteld. In de eindfase waren nog 5 kandidaten weerhouden. Finaal werd Luc Abbeloos gekozen als opvolger van Stefaan Gheysen. Luc Abbeloos (58) kent het huis door en door want hij werkt sedert 2011 bij Westtoer als directeur marketing.

Na een lange carrière bij Westtoer en na gezondheidsproblemen werd er bij Westtoer afscheid genomen van Stefaan Gheysen.
“Met een nieuwe algemeen directeur en een sterk team wil het provinciebedrijf Westtoer verder bouwen aan de toekomst van het toerisme in de provincie”, aldus Sabien Lahaye-Battheu, gedeputeerde en voorzitter Westtoer. “In zijn nieuwe functie zal Luc Abbeloos nieuwe initiatieven initiëren en begeleiden. Op deze wijze kan Westtoer een meerwaarde blijven betekenen voor het toerisme in West-Vlaanderen.”

Job met uitdagingen

Luc Abbeloos zelf heeft het over een fantastische uitdaging. “Toerisme evolueert snel en vereist dat we ons steeds weer aanpassen”, zegt hij. “Ik zal daar met veel goesting en ambitie mee mijn schouders zal onder zetten. West-Vlaanderen heeft een zeer dynamische en veerkrachtige toeristische sector en Westtoer een sterk team medewerkers. Ik kijk de toekomst dus met veel vertrouwen tegemoet.”