Renson Paul WTV baas over hobby

WTV en Focus tonen in ‘Baas over hobby’ West-Vlaamse topondernemers in hun vrije tijd

ROESELARE – B-Concepts, het media- en communicatiebedrijf van Bruno Lambert, brengt vanaf volgende week een reeks tv-portretten van West-Vlaamse topondernemers tijdens hun vrije tijd. De reeks van zes wordt uitgezonden op de regionale tv-zenders WTV en Focus onder de noemer ‘Baas over hobby‘. Het moet een verademing worden in door corona gedomineerde tv-tijden.

De eerste uitzending staat gepland op vrijdag 25 september. “Een hobby zegt veel over een mens”, zegt Bruno Lambert die bij de research hulp kreeg van ondergetekende. “In een reeks eerlijke portretten over sterke persoonlijkheden, volgen we daarom West-Vlaamse rasondernemers tijdens het uitoefenen van hun hobby. Ze vertellen over bedrijfscultuur, samenwerken, ambities én over vrije tijd. Work hard, play hard, en dat door de ogen van West-Vlaamse bedrijfsleiders.”

In seizoen 1 (2020) passeren 6 inspirerende verhalen van topondernemers de revue. Zes andere ondernemers komen aan bod in een tweede reeks na nieuwjaar. De zes die nu op het scherm verschijnen zijn Paul Renson (paardrijden), Agnes Souvagie van Connect Plus Brugge (golf), Rudy Denutte van De Rocker Logistics (helicopter vliegen), Stephan Detry van       Gimpex (over zijn passie voor paarden), Dominique Vindevogel van Butch Kortrijk (reizen) en tenslotte Miguel Garcia van Liquidfloors (gevechtsport).

(KC)