Dekeyster Xavier 24 groepsfoto

Xavier Dekeyster (Double Digit) gaat op de bres staan voor kansarmen

HARELBEKE - Dat ondernemers ook een groot sociaal engagement hebben, is eerder een understatement. Dat bewijst ook Xavier Dekeyster van het Harelbeekse Double Digit. Hij overhandigde De Oever, een organisatie die kansarmen een duw in de rug wil geven, een cheque van 2.000 euro. 

Double Digit staat bekend als een investeringsmaatschappij die in de IT-sector bedrijven bijstaat  door zowel financieel als menselijk kapitaal te leveren. Xavier Dekeyster, die ooit begon ale eenmanszaak met DX-Solutions, stond aan de wieg van Double Digit en profileerde zich hiermee eens te meer als een serial entrepreneur ofte een duizendpoot in de West-Vlaamse ondernemerswereld. Nu toont hij eens te meer ook zijn groot hart.

"Met grote voldoening kijken we opnieuw terug op de succesvolle Double Digit Rally, georganiseerd door onze investeringsmaatschappij Double Digit", aldus Dekeyster. "De rally heeft niet alleen sportieve geestdrift gewekt, maar ook een prachtige bijdrage aan de gemeenschap geleverd. Zo kunnen we een cheque van 2.000 euro overhandigden aan vzw De Oever. Deze organisatie, bekend als de sociale kruidenier, speelt een cruciale rol in het ondersteunen van minderbedeelden door hen toegang te geven tot betaalbare basisbehoeften en sociale ondersteuning."