Renson Leon nieuwe foto

Zes West-Vlaamse kmo’s in Deloittes top 50 met snelst groeiende technologiebedrijven

KORTRJK - Jaarlijks maakt Deloitte zijn ranglijst bekend van 50 snelst groeide Belgische technologiebedrijven. Het kan zowel om start-ups gaan als om scale-ups. Het is een hele eer om in deze prestigieuze klassering te worden opgenomen. Zes  West-Vlaamse kmo's mogen nu met deze onderscheiding pronken.

 

Een van de vijf bedrijven in kwestie is eSafe van Leon Renson (zie foto), de zoon van de bekende West-Vlaamse topondernemer Paul Renson. De kmo uit Waregem brengt zogenaamde intelligente brievenbussen op de markt.

Verder zijn er BrightAnalytics uit Hooglede van CEO Lode Bogaert (online platform voor de geconsolideerde rapportering van financiële en operationele cijfers) , JUUNOO (Kortrijk, tussenwanden) van Chris Van de Voorde, Keypoint van Jonathan Goderis uit Gistel (digitaal schadebeheer), het Kortrijkse Play It van Brecht Kets (opleidingsprogramma's spelenderwijs) en het Roeselaarse Sunday van Niels Vandecasteele en Steven Callens (sustainable company fashion).

Kruisbestuiving stimuleren

Deloitte België maakt jaarlijks een lijst van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in België. Op 27 oktober aanstaande worden er per sector ook aparte awards toegekend. Tijdens de Fast 50 Awards Ceremony van dit jaar brengt Deloitte de belangrijkste spelers uit de Belgische tech-scene samen.

Deloitte helpt de netwerken van technologische ondernemers uit te breiden door start-ups en scale-ups in contact te brengen met CEO's van corporates en familiebedrijven, investeerders en ondernemers. Deloitte wil zo kruisbestuiving stimuleren en technologische innovatie in het bruisende Belgische scale-up ecosysteem verder aanmoedigen.