Vermant Mechelen_hero

Volvo Vermant viert 20 jaar aanwezigheid in Mechelen

MECHELEN/BORNEM - Exact 20 jaar geleden opende Volvo Vermant, met vestigingen in Mechelen, Rumst en Bornem, haar deuren voor het eerst in Mechelen. Wat toen begon met een kleine Volvo concessie aan de Battelsesteenweg, groeide in die 20 jaar uit tot het strategisch hoofdkwartier van de Vermant Automotive Groep.

In de voorbije 20 jaar wist de Vermant Automotive Group zich steeds sterker te wortelen op Mechelse bodem. Met een state-of-the-art multi-merken carrosserie,  een pre-delivery inspection center, een Kia Concessie en een one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens – Collection by Vermant - allen gelegen op het Industrieterrein in Mechelen-Noord is de group een vaste waarde geworden in Mechelen en omstreken.

“Wat de volgende 20 jaar zal brengen voor Volvo Vermant in Mechelen? Voorlopig kan ik enkel zeggen dat we onze aanwezigheid zeker zullen bevestigen en zelfs vergroten. Daarbij blijven we klantentevredenheid centraal zetten en zullen we in de toekomst nog sterker inzetten op beleving in al haar facetten”,  aldus Guy Vermant, gedelegeerd bestuurder van de Vermant Automotive Group.

Naast 3 Volvo-concessies in Mechelen, Bornem en Rumst, huisvest de Vermant Automotive Group nog 2 Kia-concessies in Mechelen en Aartselaar en Collection by Vermant, de one-stop-shop voor klassiekers en collectiewagens. De multi-merken carrosserie in Mechelen vervolledigt het aanbod.