Plastiekbouw Peeters wordt Peeters De Raamproducent

peeters de raamproducent

Tijdens een groots opgezet klantenevent heeft Plastiekbouw Peeters uit Dessel een naamswijziging aangekondigd. Het bedrijf gaat voortaan door het leven als Peeters De Raamproducent en vernieuwt ook zijn logo.

Plastiekbouw Peeters bestaat al sinds 1970 en maakt in drie vestigingen in Dessel hoogwaardige ramen en deuren in aluminium en PVC. Met 75 medewerkers wordt een omzet gerealiseerd van meer dan 15 miljoen euro. Peeters focust zich enkel op de productie van ramen en doet zelf geen plaatsing. Via deze duidelijke B2B-benadering wordt enkel geleverd aan professionele schrijnwerkers die over heel Vlaanderen en een stukje van Nederland de ramen en deuren van Peeters plaatsen.

Nieuwe CEO
Na 46 jaar leek het het juiste moment om een volledige rebranding te doen. Exact zes maanden geleden kwam een nieuwe CEO aan boord, Geert Paepen, die de voorbije jaren o.a. zijn sporen heeft verdiend bij Soudal als general manager voor Noord-Amerika. “Peeters is een fantastische KMO die van nature vooral productiegericht was, met het oog op zeer kwalitatieve aluminium en PVC ramen en deuren”, zegt Paepen. “Door hier een commerciële en meer klantgerichte touch aan toe te voegen, zijn we ervan overtuigd dat we nog stevig kunnen doorgroeien. Dat is alvast onze ambitie voor de komende jaren. Onze naamswijziging kadert hier uiteraard in maar mag zeker geen lege doos met een nieuwe verpakking zijn. We steken onze nek uit en dat vertaalt zich ook in onze nieuwe slogan: Passioneel en Punctueel.”