Texture Painting Foto: Texture Painting

Texture Painting slaat handen in elkaar met Rogita bv en zet internationalisering verder

TURNHOUT - Texture Painting, plaatser van decoratieve schildertechnieken en functionele pleisters,  gaat in zee met badkamerinstallateur Rogita uit het Oost-Vlaamse Merelbeke en maakt op die manier zijn ambitieuze groeiplannen verder waar.

Texture Painting zette de voorbije jaren sterk in op kwaliteit, permanente optimalisatie, innovatie van technieken en uitbreiding van de dienstverlening.

De kwaliteit en het innovatieve karakter van de gebruikte materialen en toegepaste technieken en het typische vakmanschap voor het aanbrengen van texturen, zijn ook de internationale scène van interieurarchitecten en klanten niet ontgaan.

Texture Painting realiseerde zo projecten van Londen tot Parijs, van Saint-Tropez tot Marbella, maar ook ver daarbuiten met totaalprojecten in Mauritius en Ghana.

Ook het recente project “Botanic Sanctuary” van Leading Hotels of the World in Antwerpen, is een extra uithangbord voor het bedrijf van maar liefst 20.000 vierkante meter.

“Wij gaan wereldwijd om ruimtes en totaalprojecten een ziel te geven en zetten ons zo steeds verder op de internationale kaart,” aldus bestuurder Ronny Wuyts over zijn missie én passie.

Binnenlandse groei 

“Door de handen in elkaar te slaan met Rogita, trekt Texture Painting nu een bevlogen ondernemer aan met eenzelfde niveau van vakmanschap en kwaliteit”, stelt Ronny. Christophe Rongé is al meer dan 20 jaar actief binnen de sector en kan rekenen op een sterk netwerk in regio Oost-Vlaanderen. “Door de integratie van Christophes bedrijf Rogita in Texture Painting, kunnen we onze positie in regio Oost-Vlaanderen versterken”, aldus Ronny.

Ook een totaalproject op niveau realiseren in het buitenland vergt persoonlijke aandacht. Christophe vestigt zich binnenkort in Zuid-Europa en zal als 'manager Mediterrane projecten' met zijn kennis en ervaring in deze regio klanten ter plaatse begeleiden en ondersteunen, alsook projecten van A tot Z mee opvolgen.

Alle administratieve en operationele zaken worden ingeschoven in de werking van Texture Painting.