Fotografe uit Dessel bouwt kerstdecor waarin je je kan laten fotograferen

KASTERLEE, DESSEL - Fotografe Ellen Bolckmans van Ell-Limits in Dessel bouwde in een serre in Kasterlee een eigentijds kerstdecor. Daarin kan je je laten fotograferen van 1 tot en met 20 november. "Kerstmis lijkt ver weg, maar niets is minder waar. Op sociale media zie je steeds vroeger kersttaferelen."

Ellen Bolckmans bouwde drie jaar geleden voor het eerst een klein kerstdecor. Dat werd zo'n succes, dat ze nu om de drie à vier maanden een nieuw, exclusief decor bouwt. Die krijgen allerlei catchy namen, die telkens door haar klanten zijn gekozen: Pink Paradise, Dream Catcher, Tropical Garden of Christmas Cottage.

Het nieuwe decor heet Winter Whitehouse en is opgebouwd in een serre in Kasterlee. Het decor doet dienst voor het maken van zowel gezinsfoto's als zakelijke foto's, voor familieportretten of om eens gek te doen met de vriendinnen. "Een fotoshoot kost 225 euro", vertelt ze. "Ik maak geen stijve, geposeerde foto's. Ik ga voor ongedwongen, nonchalante en spontane fotografie."

Naar eigen zeggen slaat het concept vooral aan bij gezinnen, jonge of startende ondernemers en koppels die in het huwelijksbootje stappen. "Veel klanten laten foto's maken om op de social media te publiceren. Ik heb nogal wat influencers onder mijn klanten."

Een fotoshoot bestellen kan via de site van Ellen: www.ell-limits.com.

fotografe Ellen Bolckmans in Dream Catcher, het decor dat ze in mei 2021 bouwde.