Netropolix en Netflow gaan samenwonen Foto: Netropolix

Netropolix en Netflow genomineerd voor Data News Awards

GEEL – IT-bedrijven Netropolix en Netflow zijn genomineerd voor de Data News Awards. Ze maken kans op de hoofdprijs in de categorieën ‘Data center services company of the year’ en ‘IT services SMB of the year’. De trofeeën worden uitgereikt op 25 mei tijdens de 24ste editie van de Data News Awards.

In december fuseerden Netropolix en Netflow samen met COVR en Cavere. Nu zijn beide IT-bedrijven genomineerd in de categorie ‘IT services SMB of the Year’. Daarbovenop werd Netflow genomineerd in de categorie ‘Data center service company of de year’. Deze nominaties vormen naar eigen zeggen een mooie kers op de taart na hun fusie van afgelopen december en ook een terechte beloning voor het innovatieve karakter van de nieuwe groep.

Lees ook: https://www.made-in.be/kempen/netropolix-geelse-netflowvestiging-gaan-samenwonen/

Per categorie kan het brede publiek stemmen op haar favoriete genomineerde bedrijf. Na het sluiten van deze stemronde op 14 april wordt er uit de top-vijf een finale winnaar gekozen door een professionele jury. In de filosofie van die nieuwe groep roepen zowel Netropolix als Netflow massaal op om voor Netflow te stemmen. Hiermee wedden ze op één paard om de winstkansen te vergroten. Daarnaast tonen ze aan als één onderneming te functioneren en geen ‘concurrenten’ te zijn binnen de wedstrijd.

Info: http://datanewsawards.be