Nieuws Antwerpen 2 Antwerpse genomineerden voor Bryo Awards

2 Antwerpse genomineerden voor Bryo Awards

2 Antwerpse genomineerden voor Bryo Awards

vliegenvliegenDe  Antwerpse start-ups Dynapptik en Myshelf zijn genomineerd voor de Bryo Award. Bryo is een project dat jonge mensen binnen de werkgeversfederatie Voka begeleidt in hun eerste stappen op weg naar een volwaardige onderneming. De prijzen worden toegekend op zaterdag 31 januari e.k.

In drie reeksen zijn telkens drie startende bedrijfjes in de kijker gezet. Ze zijn geselecteerd op basis van de adviezen van een aantal deskundigen en van vertegenwoordigers van Bryo zelf.

Onder de negen geselecteerden zijn effectief twee Antwerpse bedrijven. Dynapptik van Kris Van Dommelen en Nick Bols heeft een webapplicatie gemaakt die als airport digital assistant gebruikt kan worden op luchthavens. Het gaat erom de werking op luchthavens te verbeteren. Op het vlak van veiligheidsbeheersing bv. Dynappktik heeft ondertussen de kans gekregen om zijn app als prototype te laten gebruiken op de luchthaven van Deurne. Daarmee zouden al merkwaardige resultaten geboekt zijn.

Myshelf van Anouk Taeymans is de tweede Antwerpse genomineerde. Zij ontwierp een nieuw type wandplank waarin creativiteit en technologie verenigd werden. Myshelf laat je toe om het interieur van je woning of je appartement aan te passen in functie van je eigen stemming. Er kunnen steeds onderdelen uit het interieur verwijderd worden of eraan toegevoegd worden. Anouk Taeymans hoopt zich in maart e.k. te kunnen lanceren en werd daartoe ook aan een crowdfunding.

De ontwikkelingen rond de Bryo Awards kun je volgen op bryo-events.be/flanders-future-bryo-2014

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.