Nieuws Antwerpen 5.000 euro voor nieuwe medewerker TOP Accountants

5.000 euro voor nieuwe medewerker TOP Accountants

5.000 euro voor nieuwe medewerker TOP Accountants

Een startbonus van 5.000 euro: deze genereuze beloning heeft TOP Accountants, met vestigingen in Brecht en Turnhout, in petto voor zijn eerstvolgende nieuwe werknemer. Het snelgroeiende accountantskantoor ging op drie jaar tijd van 4 naar 12 werknemers, en ziet momenteel een deuk in die groei door een moeilijke zoektocht naar sterke profielen. Door de bonus wil het kantoor haar groeiambitie kracht bijzetten.

Heel wat sectoren voelen momenteel een schaarste aan goede profielen op de arbeidsmarkt. Dat ervaarde ook TOP Accountants. Het accountantskantoor is een snel groeiende onderneming die op drie jaar tijd het werknemersbestand zag verdriedubbelen. Door de moeilijke zoektocht naar medewerkers heeft het kantoor zijn groei momenteel even gestaakt. Maar de wil om te groeien blijft bestaan, en daarom dikken ze hun recentste vacature aan met een financieel lokmiddel.

“Als ondernemer willen we natuurlijk niet beperkt worden in onze groei, maar we willen uiteraard enkel groeien als we dit kunnen doen zonder dat de kwaliteit van ons werk hieronder lijdt”, zegt Jimmy Otten, bestuurder bij TOP Accountants. “Daarom hebben we voldoende capabele medewerkers nodig.”

“Voor die 5000 euro moet je uiteraard wel voldoen aan het profiel dat beoogd wordt”, vult bestuurders Peter Theys aan. “We zijn specifiek op zoek naar accountants met enkele jaren ervaring die mee willen werken aan de groei van het bedrijf en de dossierbeheerders kunnen ondersteunen. Wie op termijn ook door zou willen groeien tot vennoot heeft een streepje voor.”

TOP Accountants staat voor Theys, Otten & Partners. Het kantoor werd begin 2018 geboren uit de samenwerking van Accountantskantoor Otten en Accountantskantoor Peter Theys. Jimmy Otten en Peter Theys besloten hun krachten te bundelen. Beide bestuurders zijn erkend als gecertificeerd fiscaal accountant door het Institute for Tax Advisors & Accountants.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.