Nieuws Antwerpen Aangeklede panden verkopen veel sneller

Aangeklede panden verkopen veel sneller

Aangeklede panden verkopen veel sneller

zwaarLeegstaande vastgoedpanden verkopen niet makkelijk. Kandidaat-kopers kunnen zich niet goed voorstellen hoe het huis, de villa of het appartement er in het dagelijkse leven kunnen uitzien. Style@Home heeft daarop ingepikt en kleedt leegstaande huizen en appartementen aan met tapijten, schilderijen, gordijnen, warme kussentjes en beddegoed. Een driezit, een strakke keukentafel, een kastje. Om het decor helemaal levensecht te maken installeert styliste Manou Rottiers zelfs kartonnen meubels. Het ziet er dan allemaal best gezellig uit. Eenmaal de verkoop afgesloten wordt alles terug opgeladen en naar een volgend pand gebracht.

En het werkt inderdaad. Panden die onderhanden genomen zijn door Manou Rottiers en haar ploeg verkopen effectief veel sneller dan een leegstaande omgeving. Een vaststelling waar ook Duncan Van Reck als zelfstandig vastgoedmakelaar op ingegaan is. “Ik heb het zelf kunnen mee maken hoe veel makkelijker vastgoedtransacties afgehandeld kunnen worden indien de appartementen of de villa’s helemaal aangekleed zijn. De klanten kunnen zich bij een bezoek helemaal in leven in de omgeving en raken dan ook makkelijker geïnteresseerd.”

Duncan Van Reck ging dan ook een samenwerking aan met Manou Rottiers en Style@Home en liet oa. een pand in Berchem vakkundig aankleden. Het geheel ziet er alvast heel aantrekkelijk uit. “De woonkamer, de keuken, het terras en drie van de zes slaapkamers zijn ondertussen helemaal ingericht. Ik ben ervan overtuigd dat de kopers niet lang op zich zullen laten wachten.” Manou Rottiers gaat er trouwens vanuit dat een aangekleed pand niet alleen sneller verkoopt maar ook nog eens een hogere verkoopprijs oplevert.

Duncan Van Reck is als zelfstandig vastgoedmakelaar verbonden aan Vastgoed Walther Van Hoof, een bedrijf dat voornamelijk de zuidrand van de stad Antwerpen bewerkt. In Berchem wordt ondertussen een interessant pand op de markt gezet dat effectief aangekleed is door Manou Rottiers, dit kan u hier bekijken.

Style@Home werkt ook met Willemen Real Estate, Matexi Projects, de Urbis Group, de Fides Investment Group, Anrico Projectontwikkeling e.a. Het bedrijf beschikt over een showroom in Aartselaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.