Nieuws Antwerpen Accountant Ackmo heeft klanten tot in het Brusselse

Accountant Ackmo heeft klanten tot in het Brusselse

Accountant Ackmo heeft klanten tot in het Brusselse

accountantBoekhouders en belastingconsulenten zijn net zo goed als lassers en metsers knelpuntberoepen. Ook het accountskantoor Ackmo uit Borsbeek heeft het niet makkelijk om bijkomend personeel te vinden. De sector is nochtans een snelle groeier.

“De overheid maakt het ons makkelijk,” zegt zaakvoerder Jozef Lansu. “Er komen steeds meer nieuwe reglementeringen en wetten op ons af waardoor boekhouding, recht en fiscaliteit voor niet-ingewijden steeds ingewikkelder wordt en compleet ontoegankelijk wordt. In onze sector zit daardoor ongetwijfeld veel groei. Ondernemers zien door het bos de bomen niet meer en laten zich in de materie bij voorkeur begeleiden door mensen die de techniciteit van het vak kennen. Alleen is het biezonder moeilijk om geïnteresseerde jongeren te vinden die in het beroep willen stappen.”

Ackmo Accountants & Tax Advisers bestaat vandaag precies 50 jaar en heeft zich in al die jaren stevig geconsolideerd in de brede omgeving rond Borsbeek. Het bedrijf heeft een uitgebreide portefeuille aan klanten, vooral dan KMO’s en vrije beroepen maar zelfs ook internationale bedrijven. “We gaan vandaag tot in het Brusselse,” zegt Jozef Lansu. “De mond-aan-mond reclame doet het uitstekend. Onze klanten zijn kennelijk tevreden en brengen op hun beurt altijd nieuwe klanten aan.”

“Wij zijn effectief op zoek naar bijkomend personeel. Zeker geen makkelijke zaak. Wij bieden de kandidaten niettemin een permanente opleiding in de branche aan, ruimte voor initiatief en gevarieerd werk binnen een sector die ook in de toekomst zeker heel erg dynamisch zal blijven. Overigens is Borsbeek altijd makkelijk bereikbaar.”

Bij Ackmo werken vandaag acht mensen. Het bedrijf is eigendom van de twee vennoten, Jozef Lansu en Patrik Weckhuysen.

Verwant en interessant:

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.