Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Action opent op 7 oktober in Wijnegem: “Al jaren nummer één op lijstje met gewenste winkels”

Het is nu officieel: op 7 oktober opent Action een winkel in het Wijnegem shoppingcenter, in de voormalige Christmas pop-up store. “Hiermee wordt de smeekbede van heel wat van onze klanten verhoord”, aldus Katrien Geysen, manager van het winkelcentrum.

‘Kleine prijzen, grote glimlach’: binnenkort komt Action die belofte dus ook na in Wijnegem. Eerder opende het al op meer dan tweehonderd andere plaatsen in ons land een winkel. Voor heel Europa staat de teller vandaag op 2300 shops.

Het nieuwe filiaal van de snelst groeiende non-food discounter van Europa vestigt zich in het grootste overdekte winkelcentrum van het land. Klanten kunnen hun inkopen bij Action dus makkelijk combineren met een bezoekje aan een van de vele andere winkels. Bovendien vormt parkeergelegenheid geen enkel probleem met de ruim vijfduizend beschikbare parkeerplaatsen van het shoppingcenter.

Met Action krijgt Wijnegem er een publiekstrekker bij.
Met Action krijgt Wijnegem er een publiekstrekker bij.

De ruime winkeloppervlakte van 859 vierkante belooft fris en modern te worden. Vanuit het achtergelegen honderd vierkante meter grote magazijn vult het lokale team de rekken met tal van artikelen aan de laagste prijs.

Joeri Sanders, General Manager Action BeLux: “We zoeken altijd naar manieren om onze klanten de best mogelijke winkelervaring te bieden. We zijn verheugd om dat nu in Wijnegem te doen met dit nieuwe filiaal in het belangrijke Wijnegem Shopping Center.”

Action groeit zowel in België als internationaal. En daarmee neemt ook het besef van maatschappelijke impact toe. Action zegt daarom voortdurend de kwaliteit en duurzaamheid van zijn producten en winkels, waaronder ook die in Wijnegem, te verbeteren.

Hernieuwbare energie

Joeri Sanders: “Duurzaamheid is al geruime tijd een topprioriteit voor Action. Daarom werken we continu aan de verbetering en duurzaamheid van onze producten en ecologische voetafdruk. Binnen onze focus op productkwaliteit en verduurzaming hebben we inmiddels circulariteitsprogramma’s voor al onze productcategorieën vastgesteld om samenstelling, gebruik en levensduur verder te verbeteren.”

“We werken actief aan energiebesparing: inmiddels is bijvoorbeeld al 95% van onze winkels al uitgerust met energiebesparende ledverlichting. Daarnaast werken alle Action-winkels in de Benelux sinds begin 2022 uitsluitend op hernieuwbare energie. Voor onze nieuwe winkel in Wijnegem geldt dit dus ook.”