Nieuws Antwerpen Advocatenkantoor viert Italiaans partnership met fotoboek voor het goede doel

Advocatenkantoor viert Italiaans partnership met fotoboek voor het goede doel

Advocatenkantoor viert Italiaans partnership met fotoboek voor het goede doel

ANTWERPEN – Advocatenkantoor La-On breidt zijn activiteiten in Italië verder uit. Om dat te vieren brengt het kantoor, gelegen op de Tavernierkaai, een exclusief fotoboek uit in samenwerking met Antwerpse fotograaf Herman Selleslags. De opbrengst van de actie gaat naar Stop Darmkanker vzw.

Antwerps advocatenkantoor La-On werd in 1992 opgericht en is gespecialiseerd in incasso. Vorig jaar won het kantoor de Credit Management Innovation Award voor het ontwikkelen van een algoritme dat een dagvaarding bij mensen met grote financiële problemen vermijdt. In 2016 opende La-On een vestiging in het Italiaanse Firenze. Dat kantoor verwelkomt nu een nieuwe partner: adviesbureau Eurocredit.

Fratelli Sorelle

Die strategische uitbreiding viert La-On met een exclusief fotoboek vol Italiaanse invloeden. Samen met fotograaf Herman Selleslags, zoon van Rik Selleslags, bundelde het advocatenkantoor foto’s met een link naar Italië, genomen door zowel vader als zoon, in Fratelli Sorelle.

Advocaat-vennoot Paul Cools: “Het boek werd een verzameling van tegengestelden. De eerste helft bestaat uit foto’s van Italiaanse mijnarbeiders in België.  Het tweede deel toont vooral zangers, actrices en showbizz. Het boek herinnert ons aan het dubbele verleden van Italië in de twintigste eeuw en demonstreert het fantastische oeuvre van Herman. Het werk van Selleslags legt herinneringen die veel mensen hebben over de jaren ‘50 en ’60 vast op beeld.”

Het boek zal in een beperkte oplage te verkrijgen zijn in Galerie Verbeek – Van Dyck en alle opbrengsten gaan naar Stop Darmkanker vzw.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.