Nieuws AFTERMOVIE. Ondernemers blikken terug op Made in-event: “Plezant dat we van mening kunnen verschillen”

AFTERMOVIE. Ondernemers blikken terug op Made in-event: “Plezant dat we van mening kunnen verschillen”

AFTERMOVIE. Ondernemers blikken terug op Made in-event: “Plezant dat we van mening kunnen verschillen”

 

Met een uitgebreid dossier met tal van artikels, een eigen enquête en bedrijfsvoorbeelden uit jouw regio hebben we ons met de Made in-redactie de voorbije weken gebogen over de ‘war for people’, de zoektocht naar werknemers op een arbeidsmarkt die kreunt onder krapte. Die artikels en video’s kan je hier vinden. Maar het hoogtepunt was ongetwijfeld ons ondernemersevent in het vijf sterren superior Botanic Sanctuary Hotel.

In dit “juweeltje van een locatie” (dixit Carl Van Dyck van Unizo Antwerpen) stelden we de resultaten van ons onderzoek voor aan een zeventigtal ondernemers, CEO’s en topmanagers. Vervolgens lieten we hen – voor, tijdens en na de lunch – ook onderling in debat  gaan en discussiëren over mogelijke oplossingen en manieren van aanpak om die krappe arbeidsmarkt te counteren.

Nu kunnen wij hier wel uitpakken met alle lovende reacties die we tijdens en na dit event hebben mogen ontvangen, maar we laten het oordeel liever aan de ondernemers die zich lieten inspireren en informeren. Bekijk hierboven de aftermovie met reacties van onder meer Koen Verwee (CEO Mediahuis), Conny Vandendriessche (founder en managing partner House of HR) en Matthias De Caluwe (CEO Horeca Vlaanderen).

Reageer op dit bericht

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.