Nieuws Antwerpen Antwerps advocatenkantoor verhuist naar Post X

Antwerps advocatenkantoor verhuist naar Post X

Antwerps advocatenkantoor verhuist naar Post X

ANTWERPEN/BERCHEM – Na vijfendertig jaar actief te zijn geweest, eerst in de Haringrodestraat en nadien aan de Mechelsesteenweg, verhuist het Antwerpse advocatenkantoor GSJ advocaten naar Post X.

De huidige locatie van GSJ advocaten in het centrum van Antwerpen is niet aangepast aan de groei van het Antwerpse advocatenkantoor, dat inmiddels al zo’n 80 medewerkers telt. “In eerste instantie zochten en vonden we bijkomende ruimtes in de onmiddellijke omgeving, maar dit bood geen duurzame oplossing”, kadert managing partner Bart Goossens van GSJ advocaten de nakende verhuis.

De gloednieuwe locatie aan het station van Antwerpen-Berchem biedt de mogelijkheid om de kantoren op maat in te richten in combinatie met een uitstekende bereikbaarheid. “De nabijheid van een spoorwegstation, een knooppunt van bus- en tramlijnen en vier fietsostrades zullen de bereikbaarheid, zowel voor ons cliënteel als voor onze medewerkers, aanzienlijk verbeteren.”

De splinternieuwe infrastructuur aan de Borsbeeksebrug biedt nog heel wat extra voordelen om te resulteren in een optimale en aangename werkomgeving. “Deze verhuis kadert in onze betrachting om onze organisatie en onze juridische dienstverlening future proof te maken”, besluit managing partner Bart Goossens.

GSJ advocaten, waarvan de stichtend vennoot in 1959 is gestart en de huidige associatie in 1985 werd opgericht, is georganiseerd in verschillende vakgroepen, waardoor ze in vele sectoren een expert ter zake hebben. Het Antwerpse advocatenkantoor hoopt tegen eind 2019 te verhuizen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.