Nieuws Antwerpen Antwerps stadsproject met ALDI-winkel en 65 parkeerplaatsen afgerond

Antwerps stadsproject met ALDI-winkel en 65 parkeerplaatsen afgerond

Antwerps stadsproject met ALDI-winkel en 65 parkeerplaatsen afgerond

Het Antwerpse stadsproject aan de Lange Lozanastraat 177-181 is volledig afgerond. Het project omvat een gloednieuwe ALDI-winkel van 1.000 vierkante meter groot en 65-tal parkeerplaatsen.

De Antwerpenaren zullen niet naast het gloednieuwe stadsproject in de Lange Lozanastraat kunnen kijken. Het gebouw omvat een nieuwe ALDI-winkel op het gelijkvloers, met bovenop de winkel 13 appartementen verdeeld over vijf verdiepingen. ALDI Belgium realiseerde dit project in samenwerking met de Belgische projectontwikkelaar Skyline Europe.

Begin mei 2019 gingen de werken van start. Om de verbouwingen mogelijk te maken, werd een oud appartementsgebouw opgenomen in de werken. In een eerste fase opende er eind juli 2020 een gloednieuwe ALDI-winkel zijn deuren met een verkoopoppervlakte van 1.000 vierkante meter en een 65-tal overdekte parkeerplaatsen. Vandaag is het volledige project afgerond.

ALDI renoveert jaarlijks zo’n 10% van zijn winkelpark. Dat gaat telkens gepaard  met een uitbreiding van de winkeloppervlakte om zo meer winkelcomfort aan te bieden en plaats te voorzien voor zijn groeiend assortiment aan verse producten. “We zijn bijzonder trots op wat we voor onze Antwerpse klanten hebben gerealiseerd op deze locatie”, zegt Thomas Timmermans, Manager
Immobiliën & Expansie bij ALDI België. “Van onze 18 ALDI-winkels in Groot-Antwerpen, is dit de elfde die volledig vernieuwd werd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.