Oldtimer trams Vlaams Tram- en Autobusmuseum Foto: Kioni Papadopoulos

Antwerps uitvaartplatform Fubo en Vlaams Tram- en busmuseum lanceren unieke afscheidsviering op oldtimer tram

ANTWERPEN - Fubo, het boekingsplatform voor uitvaarten van de Antwerpse ondernemer Sascha Goldstein, en het Vlaams Tram- en Autobusmuseum kondigen vandaag hun samenwerking aan om een unieke afscheidsviering of herdenking te organiseren op een prachtige oldtimer tram. Dit bijzondere initiatief biedt nabestaanden een unieke en intieme manier om afscheid te nemen van hun geliefden.

De oldtimer tram is een authentieke manier van vervoer die bij uitstek geschikt is om een afscheid te organiseren, vindt het bedrijf. Volgens Fubo biedt de tram een speciale sfeer die nergens anders te vinden is en vormt bovendien een prachtig decor voor een persoonlijke herdenking. Het uitvaartplatform zorgt voor het vervoer van de nabestaanden en hun gasten op de tram, terwijl het Vlaams Tram- en Autobusmuseumde historische tram ter beschikking stelt.

LEES OOK. Fubo organiseert uitvaarten op unieke plaatsen: “Het kan in een kasteel, of pakweg in Kinepolis voor filmliefhebbers”

“We zijn verheugd om dit nieuwe initiatief aan te bieden aan onze klanten,” aldus Sascha Goldstein, oprichter van Fubo. “We begrijpen hoe belangrijk het is om op een persoonlijke en unieke manier afscheid te nemen van een dierbare. Deze samenwerking met het Vlaams Tram- en Autobusmuseum biedt ons de mogelijkheid om dit te doen op een manier die nergens anders mogelijk is.”

Meer info: www.fubo.be