Nieuws Antwerpen Antwerpse autogroep Van Mossel zet schouders onder wielerteam

Antwerpse autogroep Van Mossel zet schouders onder wielerteam

Antwerpse autogroep Van Mossel zet schouders onder wielerteam

Heist Cycling Team heeft een nieuwe hoofdsponsor beet. Van Mossel Automotive Groep, met Belgisch hoofdkantoor in Antwerpen, sluit een samenwerking voor de komende 3 jaar af en doopt de wielerploeg uit Heist-op-den-Berg om tot Van Mossel Cycling Team.

Met meer dan 250 vestigingen en meer dan 4.000 medewerkers, is Van Mossel één van de grootste verdelers van wagens in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. In België verdeelt Van Mossel 27 automerken. Maar naast auto’s is de onderneming ook erg gepassioneerd door sport.

“Wij zijn trots dat Heist Cycling Team vanaf nu door het leven zal gaan als Van Mossel Cycling Team. Zo dragen wij als Van Mossel ons steentje bij en kunnen we er mee voor zorgen dat jong wielrennerstalent op de best mogelijke manier kan worden begeleid”, aldus Koen Claesen, ceo Van Mossel België.

Heist Cycling Team biedt momenteel onderdak aan een 70-tal renners, van miniemen tot en met elite zonder contract.

“Voor onze club is dit een enorme opsteker in deze moeilijke Coronatijden”, klinkt het bij Yves Dockx, voorzitter van de wielerploeg. “Deze deal biedt ons als club de mogelijkheid om op een gezonde manier te groeien en onze renners in de best mogelijke omstandigheden hun passie, het wielrennen, te laten beoefenen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.