Antwerpse Finum Accountants maakt plaats voor graffiti

ANTWERPEN - Financieel administrateur Finum Accountants heeft haar jaarlijkse vakantie gebruikt voor de realisatie van een groot graffiti kunstwerk in de inkomhal van haar kantoor in het centrum van Antwerpen. Het kunstwerk werd in samenwerking met graffiti artiest Kentouchthis tot stand gebracht.

Finum beschikte in de inkomhal van haar kantoor in het Antwerpse centrum over een grote, nog onbenutte muur. Daar is nu verandering in gekomen. Graffiti artiest Kentouchthis werd ingeschakeld om de muur om te toveren tot een groot kunstwerk over de stad Antwerpen.

"Op deze manier hebben de medewerkers en klanten een fantastisch zicht op deze prachtige stad wanneer ze op kantoor komen. Het is ook een ode aan de stad, waar we al jaren actief zijn. De Quellinstraat heeft er alvast, sinds deze week, een parel bij", vertelt zaakvoerder Brian Vintioen.

Finum Accountants heeft naast Antwerpen ook een kantoor in Schilde. Het bedrijf is niet enkel actief als accountant, maar ze kunnen ook bedrijven ondersteunen als extern adviesorgaan, onafhankelijk bestuurder en familiale ondernemingen bijstaan bij de overdracht.