Nieuws Antwerpen Antwerpse Questa Business Law vervoegt EY Law

Antwerpse Questa Business Law vervoegt EY Law

Antwerpse Questa Business Law vervoegt EY Law

ANTWERPEN – Het zakenadvocatenkantoor EY Law, met kantoren in Brussel, Antwerpen en Gent, wordt vanaf 1 november 2019 versterkt met het Antwerpse ICT-advocatenkantoor Questa Business Law. Deze nieuwe samenwerking is een stap verder naar het digitale advocatenkantoor van de toekomst.

Met de samenwerking tussen EY Law en ICT-advocatenkantoor Questa Business Law spelen beide bedrijven in op de vraag naar advocaten die affiniteit hebben met technologie en innovatie. Questa Business Law is immers gespecialiseerd in ICT-projecten met inbegrip van het opstellen, reviewen en onderhandelen van allerlei ICT-dienstverleningscontracten. Daarnaast verleent het ook advies over onder andere gegevensbescherming en privacy.

“Dit sluit perfect aan bij de visie van EY Law om het digitale advocatenkantoor van de toekomst te creëren met focus op diensten die in een meer en meer gedigitaliseerde wereld relevant blijven”, zegt Peter Suykens, managing partner van EY Law.

“Met EY Law hebben we de perfecte partner gevonden om internationaal verder te groeien, het EY Law en Questa Business Law-clienteel nog beter te kunnen ondersteunen en onze medewerkers een ruimer palet aan carrièremogelijkheden aan te bieden binnen het internationaal EY Law netwerk”, aldus Dirk Beeckman, oprichter en managing partner van Questa Business Law.

EY Law is een onafhankelijk advocatenkantoor en telt na deze uitbreiding bijna 50 advocaten in België, gevestigd in Brussel, Antwerpen en Gent. Wereldwijd is EY Law actief in 87 landen en telt het meer dan 3.500 medewerkers gespecialiseerd in vennootschaps- en commercieel recht, transacties, arbeidsrecht, financieel recht en digital law.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.