Nieuws Antwerpen Award voor HR-dienstenbedrijf SD Worx

Award voor HR-dienstenbedrijf SD Worx

Award voor HR-dienstenbedrijf SD Worx

stevenDe Antwerpse HR-dienstenleverancier SD Worx is uitgeroepen tot ‘Best Learning & Development Company.’ De HR Excellence Awards bekronen HR projecten en worden jaarlijks uitgereikt. Per categorie dienden zes genomineerde bedrijven een projectdossier in. Een onafhankelijke vakjury beoordeelde die op uitmuntendheid en innovatie. Ook het publiek kreeg de kans om te stemmen.

Om de award voor “Best Learning & Development Company” te behalen, diende SD Worx haar project bij Stad Antwerpen in. Samen met Stad Antwerpen bekeek SD Worx welke organisatieveranderingen mogelijk waren om beter te functioneren en de burger beter te bedienen. Zowel medewerkers, leidinggevenden als burgers moesten hier voordeel uit halen. Daarnaast moest het klimaat van ontevredenheid bij personeel en klanten ombuigen en verbeteren.

SD Worx analyseerde de processen en introduceerde via diverse leerprocessen een cultuur van vertrouwen, openheid en verantwoordelijkheid. Gaandeweg evolueerde de klemtoon van extern advies en begeleiding geven aan voornamelijk leidinggevenden, naar tools aanreiken aan alle medewerkers om zelf verandering teweeg te brengen. Zo werd het veranderingstraject intern breed gedragen en leerden werknemers elk voor zich hoe ze zich in de toekomst verder kunnen ontplooien. Daar hebben ze niet alleen zelf baat bij, maar het helpt ook bij het ontwikkelen van het team en bijgevolg ook de volledige organisatie. Het resultaat overstijgt de verwachtingen bij zowel medewerkers, leidinggevenden als burgers.

Het aantal klachten bij de ombudsvrouw daalde bijvoorbeeld met maar liefst veertig procent. “We zijn uitermate verheugd met deze mooie onderscheiding. Het is een objectieve bevestiging dat we een innovatief bedrijf zijn met een kwalitatief sterk aanbod. Het is onze ambitie er zo mee voor te zorgen dat onze klanten betere resultaten neerzetten. Daarbij kunnen we rekenen op gebruiksvriendelijke tools, bewezen methoden, een toonaangevend kenniscentrum en gespecialiseerde medewerkers die zich maximaal inzetten om resultaten
te boeken”, zegt Steven Van Hoorebeke, CEO van SD Worx.

SD Worx biedt in Europa, Amerika en Canada een volledige dienstverlening op het vlak van Payroll,
HR en Tax & Legal. Ruim 2.000 medewerkers bedienen meer dan 54.000 klanten in de privé- en publieke sector, van kmo’s tot zeer grote organisaties. Zij bieden loonberekening en -administratie, opleiding, HR-research, sociaaljuridische, fiscale en HR consultancy, gespecialiseerde software voor personeelsdiensten en ondersteuning ter plaatse.

SD Worx berekent elke maand meer dan 1,35 miljoen lonen en heeft eigen kantoren in onder andere Amsterdam, Antwerpen (HQ), Berlijn, Breda, Brussel, Frankfurt, Gent, Hasselt, Kortrijk, Louvain-La- Neuve, Luik, Luxemburg en Parijs. SD Worx is medeoprichter van de Payroll Services Alliance die instaat voor 30 miljoen loonberekeningen.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

ITZU opent Antwerpse hub

ITZU [It’s you] investeert in een gloednieuwe hub aan de Mechelsesteenweg in Antwerpen. Daarmee wil de HR- en facilitaire dienstengroep… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.