Nieuws SD Worx

SD Worx

Made In Partner
Made In Partner
Adres Brouwersvliet 2, 2000 Antwerpen

SD Worx is meer dan een sociaal secretariaat: we zijn een hr-partner die je de nodige tools en ondersteuning biedt voor een zorgeloze, efficiënte personeelsadministratie en loonverwerking.

Een hele carrière bij dezelfde werkgever, in dezelfde sector en dezelfde functie: die mindset is definitief verleden tijd. Waar medewerkers wél naar op zoek zijn, is zingeving – plezier in hun job en overtuiging dat hun werk ertoe doet.

Op al die vlakken leveren onze people solutions resultaten. Ze verbinden mensen met de juiste jobs, helpen hen zich te ontwikkelen en belonen hen zoals het hoort. Bovendien geven ze hen de tijd en tools om te focussen op wat ze graag en goed doen en waarvoor ze bij jou hebben getekend. Het resultaat? Werk wordt een waardevol deel van hun leven.

Kortom, we dragen bij aan betere prestaties van jouw bedrijf – via technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data. Zo krijg jij de (adem)ruimte om je medewerkers optimaal te ondersteunen in hun werk. Zodat zij op hun beurt niet alleen sterke prestaties neerzetten, maar dat bovendien naar volle tevredenheid doen.

Verschenen artikels over SD Worx

Gekoppelde personen