Nieuws Antwerpen Belgisch leger schakelt SD Worx in

Belgisch leger schakelt SD Worx in

© Defensie.

Belgisch leger schakelt SD Worx in

Defensie doet voor de rekrutering van zijn nieuwe medewerkers voortaan ook beroep op SD Worx Staffing Solutions. De Antwerpse HR-dienstverlener kon een vierjarig samenwerkingscontract binnenhalen.

Vorig jaar telde Defensie al 2.035 vacatures, evenveel als in 2019. Voor dit jaar plant Defensie een ongezien rekruteringsoffensief: er zijn 2.500 vacatures voor militairen, nooit eerder waren dat er zoveel.  Er wordt nu een vierjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten met SD Worx, waarbij hun consulenten en rekruteringskantoren een aanvullend en laagdrempelig wervingskanaal worden.

“Door samen te werken met SD Worx als complementaire partner schakelt Defensie nu een versnelling hoger in de zoektocht naar meer sollicitanten”, zegt Dominiek Saelens, verantwoordelijke jobmarketing bij Defensie. “De 160 consulenten van SD Worx zullen sollicitanten actief aanspreken en na een eerste screening doorverwijzen naar het Informatiecentrum van Defensie in hun provincie voor het opstarten van de sollicitatie- en selectieprocedure.”

De Antwerpse HR-dienstverlener zal militairen in de ruimste zin van het woord rekruteren: soldaten voor de infanterie, matrozen voor de Marine, maar ook medische specialisten, technici, ICT’ers, luchtverkeersleiders, piloten, ingenieurs, magazijniers…

“Dankzij onze rijke pool aan kandidaten en de nabijheid van kantoren bieden we een extra instroom voor Defensie”, zegt Veerle Coffé van SD Worx. “Onze consulenten gaan actief deze werkgever voorstellen, via persoonlijk contact, om nieuw potentieel van werkzoekenden aan te trekken die nog niet aan Defensie hadden gedacht.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Antwerpen, Hasselt
Antwerpen

TriFinance levert nu ook hr-experts

TriFinance, gekend als leverancier van financiële profielen, is onder de naam People Services ook gestart met het outsourcen van hr-experts.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.