Nieuws Antwerpen Cargo Service bouwt in Kalmthout

Cargo Service bouwt in Kalmthout

Cargo Service bouwt in Kalmthout

cargoCargo Service zet een nieuw gebouw neer in Kalmthout.  De grondwerken startten eind juni. Met een oppervlakte van 1700 vierkante meter moet de nieuwe vestiging op het industrieterrein Bosduin Cargo Service ruimere expansiemogelijkheden geven.

Cargo Service is als onderneming gespecialiseerd in carrosserie-opbouw van vrachtwagens. Het bedrijf uit Wuustwezel bouwt laadbakken in, laadbruggen, koffers, kasten en huifkappen. Het bedrijf runt een eigen spuiterij, schildert en staat in voor herstellingswerkzaamheden.

Ronny Vander Veken zette zijn eigen onderneming op in 1991. Met het intreden van dochter Katleen is het familiale karakter van bedrijf ook naar de toekomst toe verzekerd. De kracht van het bedrijf ligt in het feit dat oplossingen op maat voor de klant uitgetekend worden. Zo kunnen containers voor industriële toepassingen aangepast worden. Laadbakken worden stuk voor stuk geplaatst zodat ze perfect aansluiten bij de wensen van de klant.

Voor het schilderen van uw voertuig kwalitatief hoogstaande lakken en producten gebruikt. Die woren in eigen huis gemengd.

Zeker in de transportwereld komt het er steevast op aan soepel in te spelen op de nieuwe wetgeving. Cargo Service behaalde in dit opzicht vrij snel na het in voege treden van de COP (Conformity of Production) wetgeving een certificaat van eerste beoordeling van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.